INSTALLATIE & MONTAGEBEDRIJF VAN GINNEKEN - Johannes Vermeerstraat 21 - 4907 PR Oosterhout - 06 53 792 817 - info@imb-vanginneken.nl - www.imb-vanginneken.nl - BTW NL140242284B01 - KVK 54013550 - privacy beleid - algemene voorwaarden

Privacy Beleid

Installatie & Montagebedrijf van Ginneken respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. IMB-van Ginneken zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

IMB-van Ginneken gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: 

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze websitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

IMB-van Ginneken  verkoopt uw gegevens niet
 

IMB-van Ginneken zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van IMB-van Ginneken, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u verder helpen  als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.